Deelnemen met 8 tot 10 personen

Doordat wij een logische volgorde gemaakt hebben in het verhaal, is ons advies om "The Dam" met 7 personen te doen.

Twee reserveringen maken (tip)

Het is mogelijk om met een groepsgrootte tot 10 personen de kamer te betreden, maar ons advies is tot 7 personen. Je kan ervoor kiezen om de grotere groep in twee groepen onder te verdelen. De regel geldt: hoe minder mensen, hoe meer je te doen hebt en hoe meer je meekrijgt wat je vrienden, familie en/of collega's gedaan hebben. Om de beste ervaring te hebben kan je twee reserveringen (tijdsloten) achter elkaar reserveren.

Als je ervoor kiest om twee tijdsloten te reserveren, zal iedere groep ongeveer een uur in de kamer zijn, waardoor er 1 team op dat moment niet in de escape room is.

Een gezellige lobby
Daar hebben wij uiteraard een andere invulling/vermaak voor, namelijk om gedurende de tijd uitgebreid drankjes en hapjes te nemen, bordspellen te spelen (waaronder Wie is de Mol & Monopoly), te darten en te poolen.

Uniek kijkje achter de schermen
Daarnaast zal uiteindelijk de laatste groep de kamer betreden. Wij zullen dan live de camera's aanzetten en projecteren via een beamer op de muur. Het eerdere team die al geweest zijn, kan dan live meekijken/meeluisteren, hoe de laatste groep, die op dat moment in de kamer is, het er vanaf brengt. Uiteraard ga je onderling de strijd aan om de snelste tijd neer te zetten, iets wat ook als erg leuk ervaren wordt omdat iedereen dezelfde puzzels en kamer doet en natuurlijk wilt winnen als groep.

Toch met 10 personen naar binnen?

Geen probleem, maar tot 10 personen is wel echt het maximum. Er worden extra kosten berekend (8 personen is 10 euro extra, 9 personen is 20 euro extra en 10 personen is 30 euro extra).

Van een dergelijke groepsgrootte is communiceren erg belangrijk. Alles moet goed gedeeld worden met de groep. Als er een puzzel gelukt is, adviseren wij dat je dit deelt met je team, zodat mensen weten dat dit al gebruikt is. Alles wat je eenmaal gebruikt hoef je niet nog een keer te gebruiken, dus communicatie is echt de 'key'.

Reserveren

Reserveren voor één of twee tijdsloten kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem.

Tags:
Groepsgrootte van 8, 9 of 10 personen, mensen, man, deelnemers, collega's, vrienden, mannen, vrouwen.